Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Mi az a Virtual View?

A Virtual View szoftver gömbpanorámás képek által épített, három dimenziós (3D) virtuális térben teszi lehetővé különböző helyiségek, látnivalók izgalmas, interaktív bemutatását. A szoftver feloldja a fényképek és videók adta korlátokat és a felhasználó kezébe adja az „irányítást”. A panorámaképek tetszés szerint forgathatóak és nagyíthatóak, ezáltal minden érdeklődő szabad kezet kap a bemutatott helyszín megtekintésére.

Hogyan készül el egy séta?

A megrendelő által kiválasztott helyszíneket (fotózási pontokat) professzionális felszereléssel lefényképezzük, majd az így nyert képeket panorámaképekké állítjuk össze, valamint szükség esetén retusáljuk azokat. Ezt követően a már kijavított panorámaképeket sétává fűzzük össze, valamint elhelyezzük rajtuk a megrendelő által kért információs pontokat egy saját fejlesztésű szoftver segítségével.

Miért jobb ez a technika, mint a fotó vagy videó alapú megoldások?

A hagyományos fotózási technikákkal szemben, nem csak egy szögből, nézetből lehet bemutatni a helyszíneket/tárgyakat. A videókkal szembeni előnye jól érzékeltethető azzal, hogy nincs kötött lejátszási idő, tetszőleges ideig lehet a képeket nézni, mozgatni, nagyítani. Ezen felül az egyes látnivalókkal kapcsolatos többletinformációk térben történő elhelyezésére is van lehetőség (információs pontok).

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, aki akár interneten keresztül, akár DVD mellékletként szeretne interaktív módon helyszíneket, helyiségeket, tárgyakat, érdekességeket bemutatni.

Kiemelten ajánljuk termékünket:

  • Márkakereskedéseknek (termékek (gépjárművek, hajók, stb.), szalonok bemutatása)
  • Szállodáknak (helyiségek bemutatása)
  • Éttermeknek, kávéházaknak (helyiségek bemutatása)
  • Múzeumoknak (helyiségek, kiállítások, műtárgyak bemutatása)
  • Oktatási intézményeknek (helyiségek, érdekességek bemutatása, oktatási segédanyagok készítése)

Mennyibe kerül?

Az árat az elkészítendő panorámaképek (fotózási pontok) száma határozza meg. A pillanatnyilag érvényes egységárral kapcsolatban érdeklődjön valamelyik elérhetőségünkön! Minél több fotózási pontot rendel, annál nagyobb kedvezményt kaphat az egységárból!